Museum Donor Wall

Client: Clark Planetarium
Project: Planetarium needed a new donor wall to commemorate new exhibits and renovation. 
I came up with the idea to take the star from their logo and break it into pieces for each donor. Patrons and donors loved the idea of buying a piece of the Clark Star Wall. The Planetarium successfully exceeded its fundraising goals. Materials used were Brushed Aluminum Dibond mounted to sintra and vinyl.
Role: Designer and Project Manager

You may also like

Museum Collateral Redesign
2012
AIGA Vermont Membership Graphics
2016
AIGA Vermont | Hunger Free Vermont Poster Competition
2014
National Track and Field Hall of Fame
2013
Making Music Exhibit Graphics & Visual Identity
2016
Children's Museum Entrance Redesign
2013
Museum Founder's Wall
2012
Logos
2013
From the Ground Up Exhibition
2012
Children’s Festival
2015
Back to Top